1000 Vases i Paris

"1000 Vases" er en årligt tilbagevendende begivenhed i Paris. Udstillingen er kurateret, og dette år udstilles der 100 vaser skabt af 100 forskellige kunstnere. Der er med andre ord begrænsede pladser til denne udstilling, og jeg blev derfor ekstra glad for invitationen til at bidrage med et unikaværk. Folkene bag udstillingen er fra Meet My Project, og deres fokus er at iværksætte samarbejder mellem arkitekter, forhandlere, pressen, designere - og kunstnere.

Meet My Project har hvert år nye samarbejder omkring opsætningen af udstillingen. I år er det den franske set designer Herve Sauvage, der står for at skabe det visuelle udtryk omkring "1000 Vases". Jeg glæder mig til at se, hvilket univers han får skabt omkring de 100 vaser.

Mit bidrag til "1000 Vases" er en højere og lidt mere rund udgave af en rillet vase fra "Lava"-serien - et udtryk, som jeg tidligere har arbejdet en del med. Det er interessant at se, hvad der sker med udtrykket i vasen, når den kommer op i størrelse. Det har været en sjov udfordring at skalere op, og er bestemt noget, som jeg har lyst til at arbejde videre med.

Jeg glæder mig til at deltage i udstillingen. Jeg havde håbet, selv at kunne være der ved ferniseringen, men grundet verdens aktuelle omstændigheder rejser jeg dog ikke til Paris i denne omgang. Jeg vil glæde mig til at følge udstillingen via medierne. Udstillingen løber af stablen samtidig med designugen i Paris "Maison&Objet" , så der er virkelig meget at se i byen for design- og kunstinteresserede.

Hvis du ønsker at besøge udstillingen, skriv da til mig inden d. 28. august, og jeg vil sende dig en invitation - der er begrænset adgang grundet de aktuelle omstændigheder. Ligeledes har jeg et begrænset antal invitationer at tilbyde, så det er "først til mølle".

"1000 Vases" : 78 rue de Turenne, Le Marais, Paris. 3. - 6. september kl. 11 - 20

Den visuelle identitet omkring "1000 Vases" er skabt af Inoui Studio.