Engagement bag donation

Lige nu løber Kræftens Bekæmpelses årlige event af stablen. De indsamler hvert år betragtelige beløb i KNÆKCANCER ugen, og jeg vil glæde mig til at give et bidrag, som er blevet til på lidt utraditionel vis.
Til jubilæumsudstillingen i september lod jeg gæsterne sætte deres eget aftryk på dagen på en sjov og anderledes måde. I stedet for at skrive i en gæstebog, blev de inviteret til at kaste en vandballon fyldt med maling mod en plade, der fungerede som lærred.

Det blev der meget sjov ud af, da nogle gik all in og selv blev smurt ind i maling. En lystig event, hvor et maleri blev skabt i fællesskabets tegn. Jeg afsluttede herligheden med et blåt hjerte, da jeg fandt det passende. –Både pg.a. den dejlige oplevelse med at gæsterne skabte et fælles maleri, men også for at sætte et stærkt symbol op for den sag, som donationen skal gå til.

Jeg vil gerne støtte netop KNÆKCANCER, fordi jeg kender flere, som har kæmpet mod kræften. Min mormor overlevede, men jeg mistede for to år siden en veninde til kræften. At jeg har mulighed for at støtte den gode sag, gør mig rigtig, rigtig glad!

donation-billede

Maleriet er indleveret til auktionshuset Lauritz.com, hvor det er på auktion t.o.m d. 28. oktober. Beløbet fra auktionen går derefter til Kræftens Bekæmpelses kampagne KNÆKCANCER.

Hvis du har lyst til at støtte min indsamling ved at byde på billedet, kan du afgive dit bud her.

Maleriet blev skabt ved en fælles indsats med gæsterne ved min jubilæumsudstilling og symboliserer liv over død, livskraft og mod.

Maleriet måler 91 x 95 cm. og er udført med akrylmaling på træplade. Det leveres professionelt indrammet efter kundens ønske, jeg betaler indramningen.