Galleri Utzon

Inspirationer kan komme i mange former. For nylig blev jeg udfordret – på den gode måde – af en gallerist.

 

Hun ville høre, om jeg kunne lave nogle af mine vaser i en større størrelse. Jeg kunne godt se idéen, og lovede at give det et forsøg.

Det var forskellige udgaver af mine vaser, som jeg skalerede op – også en vase, som jeg egentlig ikke kunne forestille mig i en stor størrelse. –Men jeg gav det et forsøg, og jeg må sige, at det var en øjenåbner for mig.  Det fungerede fint!

Nu har jeg fået blod på tanden, og kan slet ikke komme ned i størrelse igen! –Så pt. er det store fade og vaser, der fylder i atelieret.

 

 

 

 

Det har fået mig til at tænke på, hvor vigtigt det er at få ”friske øjne” på egne værker. Arbejdet i atelieret er oftest en lukket proces – for mig i hvert fald – hvor jeg lukker døren og arbejder koncenteret med materialet.

Det, at få en opfordring/udfordring var en rigtig god øvelse, som gav mig en ny vinkel at arbejde videre på mht. mit formsprog.

Det var skønt at blive udfordret, også på det håndværksmæssige plan, og at se det lykkes! De nye værker, som både tæller skåle og vaser, findes nu hos et nyt galleri i Gilleleje, som er drevet af Charlotte Utzon.

  

 

Galleriet viser skiftende udstillinger med værker af David Utzon, og jeg glæder mig over, at mine værker er at finde i de flotte rammer. De fleste af de viste værker her er at finde i galleriet.

Galleriet hedder ”Galleri U,” drives af Charlotte Utzon, og adressen er: Stationsvej 2, 3250 Gilleleje

Åbningstider: Fredag kl. 13-17.30 samt lørdag kl. 11-14