Kunstudsmykning for firma

Det er interessant for mig at opleve mine værker i nye omgivelser. Det er altid spændende at se, hvordan værket og rummet påvirker hinanden. 

Denne gang var det to værker fra min serie "By ved vandet om natten," som skulle udsmykke væggene hos et firma. 

De havde valgt to i samme serie; et til hvert kontor. Mellem de to kontorer er der en glasvæg, og derfor måtte malerierne gerne være i samme stil for at skabe sammenhæng. Nogle af væggene er rå, upudsede mursten, andre er glatte, hvide vægge.

 

 

Det største maleri fik en flot, rummelig plads med masser af lys. Det andet, mindre maleri skulle hænge over en stol og bord på en murstensvæg. Jeg er ovenud tilfreds med resultatet.

Jeg synes, malerierne har fundet et flot hjem, og at de passer rigtig godt til stedet. De nye ejere af værkerne er også godt tilfredse med resultatet, og det er jo med til at sætte en streg under meningen med mit arbejde: At være med til at bidrage positivt til stemningen på arbejdspladsen, som gerne skal opleve et løft - både æstetisk og stemningsmæssigt.

 Kunstudsmykning til firmaer har fyldt meget i min kalender de sidste par måneder - og det giver rigtig god mening for mig at kombinere det tilbagetrukne, skabende liv i atelieret med dynamisk interaktion hos de firmaer, hvor mine værker skal udfylde deres plads. - Nemlig i virkelige miljøer, hvor værkerne kan gøre en positiv forskel for de mennesker, som har deres daglige gang på stedet - og for firmaet, der oplever et æstetisk løft, som kan præge det visuelle image.