Nyt keramik - Keep it simple

 

Jeg har glædet mig til at vise det seneste keramiske skud på stammen. 

Den nyeste serie er en videreudvikling af KISS-serien - en serie keramik, jeg lavede for nogle år tilbage. KISS stod for Keep It Super Simple, og var en meget enkel serie med stramme linjer.

 

 

Den nye serie er en videreudvikling af idéen. For at opnå det rustikke og autentiske udtryk, har jeg hånddrejet hver eneste vase - men linjerne er stramme og enkle.

Farverne er holdt helt i sort og hvid; sort stentøjsler med hvid glasur.

Det er nærmest en fusion af min tidligere serie og den rustikke stil, jeg har arbejdet med de seneste år. Serien kalder jeg Simple, og du kan finde den i keramik-galleriet her på siden. Der kan du også finde mål og pris på vaserne.om altid findes der kun én af hver vase. Det er limited edition, og der findes kun dem, jeg har lagt ind i keramik-galleriet. 

 

 

Når vaserne står ved siden af hinanden, skabes der interessante konturer. Wikipedia beskriver det således:

"Negative space, in art, is the space around and between the subject(s) of an image. Negative space may be most evident when the space around a subject, not the subject itself, forms an interesting or artistically relevant shape, and such space occasionally is used to artistic effect as the "real" subject of an image."

Ønsker du at få fingre i en (eller to) af vaserne, er du velkommen til at skrive en mail eller ringe til mig. Jeg sender over hele landet.