Samarbejde med professionel indrammer

Det sker af og til, at jeg får hjælp fra folk "udefra." Det drejer sig om håndværkere af forskellig profession; tømrere, murere og i dette tilfælde: En indrammer!

 

 

Jeg ved som regel, hvad jeg gerne vil have fremstillet - det er bare ikke altid, jeg ved hvordan! Og det er her, diverse håndværkere kommer ind i billedet. Sagen er, at hvis jeg kunne, ville jeg lave det hele selv.

-Fordi, at så ved jeg, at det er i orden. Derfor er det en stor glæde for mig, når jeg møder folk, som har den samme passion omkring deres håndværk.

Jeg ønsker nemlig, at mine værker kommer i de bedste hænder, og at dem jeg arbejder sammen med gør sig umage. Fordi? Det giver det bedste resultat!

 

 

Når jeg arbejder med gallerier, udstillinger, og i sidste ende folk, som investerer i min kunst, så er det vigtigt for mig, at det, jeg afleverer er af bedste kvalitet. Det gælder hele vejen rundt, og altså i dette tilfælde indramningen. Derfor var det også en god opdagelse at gøre bekendtskab med JIL Indramning.

Jan, som ejer forretningen, er løsningsorienteret - selv når jeg kommer med "umulige" værker at indramme. Jan og hans ansatte er gode til at lytte, og derefter komme med forslag. Derudover tager de sig god tid til at sørge for, at kunden - jeg - er tilfreds med løsningen.

 

 

Jeg viser her det seneste, jeg har fået lavet hos JIL Indramning: Skitserne til den store udsmykningsopgave (se tidligere blogindlæg) som jeg besluttede at få indrammet.

Det lyder ligetil, men skitserne er lavet med løs pigment på ubehandlet lærred og derfor sarte. Jeg måtte derfor tænke indramningen godt igennem.

Jeg besøgte Jan og fortalte om mine overvejelser, og det endte med følgende løsning, som jeg er meget glad for: Skitserne blev lagt i spænd mellem to lag glas, derefter sat i ramme, og trukket ud fra "bagvæggen," så de hænger i fri luft.

 

 

Jeg synes, det giver så fin en virkning, og som en lille detalje er listen, som skiller bagvæggen fra glasset, i sort. Selve rammen er i massiv egetræ, og hele herligheden er naturligvis forseglet efter alle kunstens regler. For at beskytte værkerne under transporten sætter Jan hvide hjørner på hver indramning.

Jeg er simpelthen så glad for resultatet, og de første værker er allerede solgt.

JIL Indramning indrammer for gallerier og private. Hvis du ligesom jeg ønsker det bedste, kan jeg anbefale dem. Du finder mere info her.