Sanseudstilling på Brandts Klædefabrik

Museer og gallerier er steder, hvor jeg – også – suger inspiration. I den forbindelse har jeg nogle år taget på den årlige Sanseudstilling på Brandts Klædefabrik i Odense med vores børn.

 

 

Selvom det egentlig er en udstilling for børn, oplever jeg alligevel, at jeg selv kommer hjem med inspiration og en god oplevelse.

Således også denne gang, hvor Brandts Klædefabrik i forbindelse med deres kreative børnerum havde stillet deres nye fajance-serie STRØM, designet af Nicholai Wiig-Hansen, til rådighed.

Man kunne lave sine egne opstillinger, fotografere dem, og derefter dele dem på f.eks. Instagram. Jeg synes, det er en sjov idé at tage et stilleben fra et Lundstrøm maleri, og så sætte delene i produktion (se fotos nederst.)

  

 

Udover det obligatoriske besøg i selve udstillingen, hvor yngstebarnet tumlede rundt længe, var de andre rum bestemt også et besøg værd.

Brandts Klædefabrik er dygtige til at involvere de sociale medier, synes jeg, og det giver museumsoplevelsen en ekstra (digital) dimension.

Sanseudstillingen fortsætter indtil d. 18. februar 2018, hvis du vil vide mere, kan du følge linket her. Brandts Klædefabrik´s åbningstider, hvor du finder dem osv. er i linket her.

(Dette indlæg er baseret på en privat oplevelse, og er - som de øvrige indlæg på bloggen - ikke sponsoreret.)