Send mere keramik!

Udstillingen i England (som jeg nævnte i et tidligere blogindlæg) er gået over al forventning.

 

 

Det var en glæde at modtage en mail fra galleristen om, at hun gerne ville have tilsendt en ny omgang keramik, fordi hun havde solgt en del værker, og udstillingen først slutter i august.

Derfor satte jeg mig til drejeskiven og skabte en ny serie keramik til galleriet. Værkerne skulle jo ikke være kopier af det, hun i forvejen havde solgt (det er jo unika) men dog være ”i familie” med det foregående keramik.

Jeg havde netop afsluttet en større udsmykningsopgave – som jeg glæder mig til at fortælle om senere – og havde derfor mulighed for og tid til at lave en ny omgang keramik til hende.

Det er ikke sket før, at en gallerist skriver så kort tid efter åbningen af en udstilling og bestiller mere, men det er meget motiverende!

 

 

Fortsættelsen af keramikserien består af flaskevaser med riller i forskellige størrelser.

De har fået et lidt tykkere lag glasur denne gang, så de fremstår med lidt flere små bobler i glasuren – dermed differentierer de sig en anelse fra den foregående serie, men indgår stadig i sammenhængen.

Keramikken er nu sendt og modtaget, og kan ses frem til d. 27. august på Gallery 57 i Sydengland - linket finder du her.