Udstilling i København

I næste uge starter den store udstilling og konkurrence for design og kunsthåndværk i København, også kaldet Biennalen. I den forbindelse er jeg blevet inviteret til at deltage i en gruppeudstilling, som jeg har takket ja til.

 

 

Udstillingen henvender sig til et bredt publikum, og hvem der deltager i Biennalen, og hvornår, kan du se ved at følge linket her. Det er et bredt og spændende spektre af design og kunsthåndværk!

Den del af udstillingen, som jeg er inviteret til at deltage i, hedder ”The Laid Table,” og er en gruppeudstilling med 17 deltagere. Hvem der deltager kan du se på invitationen inde på kunst2100.dk, som du finder link til her. Biennalens hjemmeside har også et link her.

Hvor deltagerne kommer fra, er ret bredt; de kommer fra Danmark, Sverige, Finland, England, Grækenland og Frankrig! Vi kommer med hvert vores bud på ”Det dækkede bord,” og det er et begreb, som vi er blevet bedt om at tolke enten konkret eller konceptuelt. Jeg glæder mig til at vise min tolkning i de fine rammer.

 

 

Hvad der vises på udstillingen spænder også bredt; der vises keramik, tekstil og glas - jeg glæder mig til at se, hvordan Helene Søs Schjødts får udstillingen til at hænge sammen på fineste vis. Hun ejer og driver stedet, og er selv keramiker. Der er lagt op til en spændende dialog mellem materialer og borddækning i en ny fortolkning.

Her kan du se, hvordan du finder udstillingen, hvornår der er åbent samt kontaktinformation.

På linket her finder du mere information om udstillingen, og hvis du går ind på sidens hovedside, kan du se, hvad der ellers rører sig på Danish Design Festival.

 

 

 

Ferniseringen på udstillingen ”The Laid Table” er næste torsdag d. 4. maj kl. 16 -18, hvor Helene Søs Schjødts vil være til stede, samt et udvalg af kunstnerne. Jeg kan desværre ikke være der på åbningsdagen, men alle er velkomne – så tag et kig forbi, hvis du er i København.