10 års jubilæumsudstilling

Det er i år 10 år siden, jeg fik nøglerne til mit eget atelier. Dengang lå det på havnen i Odense, og jeg elskede det rå miljø - og det faktum, at jeg havde mit eget sted at slå kreativiteten løs i. Jeg var der i 5 år, og siden er jeg flyttet til Tommerup St, hvor jeg har haft atelier i 5 år.

Det rå miljø er skiftet ud med mere naturlige omgivelser - men selve atelieret ligger i Erhvervsparkens gamle industrihaller, hvor der også er et råt og upoleret miljø; som jeg kan lide det.

Det er 10 år siden, jeg tog springet og blev selvstændig - tiden er på den ene side gået hurtigt, men når jeg ser på, hvad jeg har oplevet med kunsten, synes jeg på den anden side også, at der er sket ufattelig meget på kort tid. Det er en stor glæde at få lov at arbejde med det, jeg holder mest af at lave - hver dag.

I dag er det et fuldtidsjob - godt og vel. Jeg udvikler fortsat, og eksperimenterer, og det er det, der driver mig videre i arbejdet.

Jeg markerer 10-året med eget atelier med en jubilæumsudstilling. Der vil både være nye keramiske værker og malerier. Det foregår i Erhvervsparken, Østerbro 5, 5690 Tommerup St. Indgang port 5.

Lørdag d. 24.11 kl. 14-16 - alle er velkommen.

 

Foto: Kirstine Mengel