Keramik i Californien

Det er med glæde og en vis stolthed, jeg kan fortælle om min nyeste forhandler.

"Housework" er en helt ny og miljøbevidst butik, som har inviteret mig ind i deres koncept. De har til huse i Californien, og har skabt et konceptuelt univers med fokus på bæredygtighed, anti-forbrugerisme og enkel æstetik. De skriver på deres hjemmeside: "Housework is an ethos based project dedicated to improving the state of retail by highlighting the abundance of natural materials that perfectly suit all of our human needs, and drawing attention to the negative impacts that unconscious consumerism has on our planet and on society."

Det er et koncept, jeg gerne støtter op om. Jeg er beæret over at de har valgt nogle af mine værker som en del af deres æstetiske univers. Hvis du er til naturlige materialer og slow-living, kan jeg varmt anbefale et smut forbi deres hjemmeside. Linket finder du her.

Fotos: Housework