Assens Kunstråds rejselegat

Assens Kunstråd uddeler hvert år et rejselegat til en kunstner bosiddende i Assens Kommune. I torsdags løb deres årlige arrangement af stablen; Assens Kunstråds Kunstdag, hvor rejselegatet uddeles, og der var bl.a. foredrag med kunstanmelder Trine Ross. Der er et stærkt kunstnerisk felt i Assens Kommune, så jeg blev både stolt og taknemmelig over at modtage årets rejselegat, som blev uddelt af Assens Kunstråds formand Pauline Dagmar Christensen.

Jeg søgte rejselegatet, fordi jeg i mange år har været inspireret af den japanske keramiktradition og deres æstetiske forståelse. Det vil jeg gerne over og opleve på første hånd, og det er jeg et skridt nærmere nu; planen er at rejse til efteråret. Jeg glæder mig allerede!

Tak til Assens Kunstråd for legatet - jeg ser frem til at vise værker inspireret af Japan på den anden side af rejsen.

Læs mere om Assens Kunstråds Kunstdag her.

Header foto: Kirstine Mengel

Foto herunder: Lærke Møller Hansen