Galleri Maud and Mabel i London

Jeg er blevet inviteret til at udstille i England. Galleriet hedder "Maud and Mabel" og ligger i Hampstead, London.

I disse tider med lukkede butikker og gallerier, har "Maud and Mabel" succes med at skabe online udstillinger, og det er også en online udstilling med mine værker, man lige nu kan opleve. Galleriets fotograf Josephine Cottrell har taget en serie fotografier, som lige nu kan opleves under "introducing Louise Egedal," følg linket her. Galleriet planlægger derudover at åbne en fysisk udstilling med mine værker, når omstændighederne tillader det.

Galleriet er drevet og ejet af Karen Whiteley, som åbnede dørene til galleriet i 2012. Hun udstiller kunst fra 60 internationale kunstnere, og værkerne er nøje udvalgt med den japanske æstetik for øje.  Det er en stor fornøjelse at udstille i så gennemførte rammer, og jeg kan se, værkerne føler sig hjemme dér! Du kan følge linket her for at komme til Maud and Mabels hjemmeside.

Maud and Mabels særlige udtryk, som ligger i krydsfeltet mellem interiør- og kunstgalleri, udmunder i omtaler i et bredt udvalg af magasiner, heriblandt Elle Decor, Financial Times, House and Garden, Remodelista, m.fl.

Udvalget af kunst og interiør spænder vidt hos Maud and Mabel; de forhandler keramik, kunst til væggen, kvalitetstøj, smykker samt værker udført i træ. Fælles for værkerne er, at de rummer en respekt for det håndværket og er nøje udvalgt.

Herunder er et udvalg af fotos fra Maud and Mabel. Hvis du vil se flere fotos, værker og detaljer, så kan du finde Maud and Mabels hjemmeside her. Fotograf: Josephine Cottrell