Galleriet Hornbæk

Det er med glæde at jeg kan fortælle, at Galleriet Hornbæk har inviteret mig til at udstille. Galleriet ejes og drives af Susanne Risom, og har til huse på hovedgaden i Hornbæk. Susanne har mange års erfaring indenfor branchen, og har skabt et smukt og velrenommeret galleri; hun repræsenterer et bredt spektrum indenfor nutidig kunst. 

Galleriet Hornbæk har netop udvidet med nabolokalerne, så der nu også er et "keramik studio" at finde på adressen. I de nye lokaler er der værker at finde fra nutidige danske og udenlandske keramikere, bl.a. kan man opleve Per Weiss, Lene Regius, Pylle Søndergård, Lin Utzon og Seth Cardew - blot for at nævne nogle få. Der er med andre ord rigtig meget spændende, nutidigt keramik at gå på opdagelse i. 

På væggene i Galleriet Hornbæk kan man lige nu bl.a. opleve Cathrine Raben Davidsens smukke litografier. 

Om fascinationen af keramikken skriver Susanne Risom selv: "Min lidenskab for kunstnerisk skønhed har jeg siden 2007 delt med alle mine gæster, først i galleriet på Lappen 18 i Helsingør og siden 2012 fra nuværende adresse på Nordre Strandvej 340 i Hornbæk. Jeg har altid været fascineret af leret som materiale. Mens jeg boede i England og studerede ”Fine Arts Valuation”, investerede jeg selv i mine tidligste keramiske værker. (...) Nu er tiden kommet til, at galleriet skaber et arbejdende studio i Hornbæk inden for keramik." 

Udstillingen starter med en åbnings-reception i galleriets keramik studio onsdag d. 17. april kl. 14 - 18 på adressen: Nordre Strandvej 340, 3100 Hornbæk.

Om det, man bl.a. kan opleve på udstillingsdagen, skriver Susanne Risom:  "Til åbningen vil der være keramiske værker af danske Per Weiss, Lene Regius, Pylle Søndergård, Louise Egedal, Rikke Elgaard, Ursula Reuter Christiansen, Lin Utzon, Lise Honoré og Bente Hansen. Der udstilles også udenlandske kunstnere, som for eksempel Bertrand Thibault, David Fry, Peter Wills og Marianne de Trey. Som altid udstilles der billedkunst i særklasse, og der vil på åbningsdagen hænge nye og spændende kunstnere på galleriets vægge side om side med gamle kendinge."

Susanne Risom er - udover galleriejer - også vurderingsekspert indenfor kunst og antikviteter, samt kunsthistoriker. Du kan læse mere om galleriet ved at følge linket her. Jeg glæder mig til at være med i åbningsudstillingen af Galleriet Hornbæks nye "keramik studio," og til at se de nyrenoverede lokaler med spændende og forskellige keramiske værker.

Herunder ses nogle af de værker, jeg bidrager med på udstillingen.