Glædelig jul!

Året går på hæld, og her fra Egedal Studio skal lyde et tak for året der gik. 2020 blev på mange måder uforudsigeligt. Udover den globale pandemi, som var med til at sætte nye dagsordener, har der også været mange nye og spændende tiltag for at få den kreative branche igennem udfordringerne.

For mit eget vedkommende var der solo-udstillingen i Tobaksgaarden i Assens, som trods begrænsninger blev gennemført under velorganiserede forhold. Udstillingen blev rykket frem til sommerperioden, og Tobaksgaarden havde virkelig lagt sig i selen for at skabe gode og sikre rammer omkring ferniseringen. Det blev en rigtig fin oplevelse at udstille der. Jeg var meget glad og lettet over, at udstillingen trods de nye omstændigheder kunne afvikles som planlagt, da jeg længe havde arbejdet koncentreret med de værker, der skulle udstilles.

I det hele taget har det på udstillingssiden været et dejligt og travlt år;

I Paris udstillede jeg i forbindelse med designugen "Maison&Objet". Igen en større omstilling for arrangørerne, som gjorde et rigtig fint arbejde med at skabe gode rammer for udstillerne. Jeg udstillede med "1000 Vases" - jeg havde håbet at være der til ferniseringen og se den skønne by, men tog dog ikke afsted i denne omgang. (Jeg venter, til verden er vendt tilbage til normaliserede tilstande...) Der blev i forbindelse udgivet en bog, som jeg har et værk med i, og som nu ligger hos flere kunstmuseer i Europa.

Derudover har jeg haft glæden af at blive indlemmet i galleriet "Maud and Mabel London" som holder til i Hampstead, London. "Maud and Mabel" har et stort publikum, som har taget godt imod mine værker. Det har bl.a. betydet en del for efterspørgslen på mit keramik, hvilket jeg er glad for.

"3 Days of Design" løb af stablen i september. Yonobi i København udstillede i den forbindelse, og flere af mine værker var også med dér. Det har som sagt været et travlt år på udstillingssiden, og jeg er meget glad for at have udstillet så mange og spændende steder. Det var blot nogle af de highlights, der er at se tilbage på i 2020.

Også på de sociale medier er bekendtskabskredsen udvidet; alt sammen noget, jeg er taknemmelig for. Jeg nyder at arbejde i værkstedet - men det er jo først fuldendt, når værkerne kommer ud og "lever" i hjemmene hos mennesker, der værdsætter dem.

Så herfra skal lyde et tak for i år til alle dem, jeg har været i kontakt med, samarbejdet med, og de, som følger med i livet her hos Egedal Studio  - og en rigtig glædelig jul!

 

Foto er fra Cereal Magazine 2020, hvor en af mine "Moon Jars" blev vist.

Fotograf: Irina Boersma.