Sidste blogindlæg på dansk!

Der blæser nye vinde her i Egedal Studio. Der arbejdes på en ny og opdateret hjemmeside, som jeg glæder mig til at afsløre om kort tid. Da jeg startede denne blog for fem år siden, udstillede jeg primært i Danmark; det har ændret sig siden. Der er sket rigtig meget spændende de seneste år, bl.a. er der kommet  betragteligt flere udenlandske samlere til, og flere udenlandske udstillinger. Derfor giver mest mening at henvende mig til jer på engelsk fremadrettet. 

Bloggen har betydet noget særligt for mig; når jeg læser den igennem kan jeg se, hvor meget der er sket på forholdsvis få år. På den måde er den også en slags arkiv over historikken i Egedal Studio over en fem-årig periode; udstillinger, legat, og den håndværksmæssige udvikling. Bl.a. derfor skal den have sin plads på den nye hjemmeside. 

Den kommer også til at ændre funktion; fra at blive regelmæssigt opdateret, kan man nu primært følge med via nyhedsbrevet og webshoppen. Man kan også fortsat købe mine værker hos gallerierne og butikkerne - der vil stadig være links til dem på den nye hjemmeside. Jeg glæder mig til alt vise de nye tiltag; og jeg vil i den forbindelse gerne sige tak til dig, der har læst med herinde. Jeg håber, du også fremover har lyst til at følge med i alt det nye. Hvis du vil sikre dig, at du får de nyeste informationer fra atelieret,  er du velkommen til at skrive dig op på mit nyhedsbrev her. Det bliver også på engelsk. Modtagere af mit nyhedsbrev får bl.a. vist de nye værker, før de rammer webshoppen. 

Nu bliver hjemmesiden som nævnt ændret på det sproglige til engelsk - men kærligheden til håndværket er den samme. Stay tuned :)

 

Foto: Kirstine Mengel